”Ursulas torske-deller” v/ Ursula og Etha Mauritson,
”Due+gris+kalv-frikadeller” v/ Else Herping,
”Frikadeller” v/ Peter Havskov Jensen,
”Frikadeller” v/ Birthe Dueholm,
”Frikadeller” v/ Sita Olsen,
”Skovfrikadeller” v/ Anna Lise Bjerrum,
”Frikadeller” v/ Doris Sønderby,
”Milde sensommerbomber” v/ Klavs Weiss og Karen Havskov Jensen.
Det blev en rigtig god og udbytterig aften med masser af snak og frikadelleudveksling! Her var 8 gode bud på en frikadelle, og én af de mere specielle var Else Herpings frikadelle med due:
Da vi for år tilbage fik duer, og nogen af dem ikke var ”gode” nok i fjer/hoved/øjne! Blev der noget til farsen!! Men ren duefars var ikke min kop te, så jeg prøvede mig lidt frem og fandt ud af, at gris-og-kalve-fars passer rigtig godt sammen med duekød (der er meget fedtfattigt?)!! Så det er historien om mine frikadeller!!
Min frikadelle-opskrift:
Due + gris + kalv blandes med rasp, æg, mælk, mel, danskvand, suppetern, salt og peber (efter smag/behov??) + løg. Blandes rigtig godt, og lad det hvile et par timer, måske mere mælk og en anelse vand i!! Steges i en god gang margarine!!
KHJ
![]() |
Klar til start |
![]() |
Varmen justeres |
![]() |
Ens egen medbragte pande ved man hvad er! |
![]() |
Vendeteknikken diskuteres |
![]() |
Birthe Dueholm præsenterer sine frikadeller |
![]() |
Sita Olsen og hendes frikadeller |
![]() |
Anna Lise Bjerrum præsenterer sine skovfrikadeller |
![]() |
Spørgsmål fra salen |
![]() |
Etha Mauritson med fiskefrikadeller |
![]() |
Tid til at smage |
![]() |
Frikadellesnakken går |
![]() |
Vi sluttede af med Mette Rahbeks rabarberfrikadelle |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar